Kategóriák
Termék részletek


Long 6V 4Ah WP 4-6 Bal+ Szünetmentes akkumulátor

Raktárkészlet: VAN
Jász Plasztik 4Ah WP4-6 akkumulátor
 • Jász Plasztik 4Ah WP4-6 akkumulátor
 • Jász Plasztik 4Ah WP4-6 akkumulátor
 • Jász Plasztik 4Ah WP4-6 akkumulátor
2 799 Ft
Garancia:
0,5 év
Szállítási költség 
:
1 110 Ft
 • Long 6V 4Ah WP 4-6 Bal+ Szünetmentes akkumulátor

  Elgondolkodtál, hogy mi lehet az a szünetmentes akkumulátor? Eddig még csak szünetmentes tápegységről hallottál, de akkumulátorról nem? Lehetséges, hogy a két dolognak köze van egymáshoz vagy inkább valamilyen két teljesen különböző témában lehetnek aktuálisak?

  Nos, a Long 6V 4Ah WP 4-6 Bal+ Szünetmentes akkumulátornak valóban van köze a szünetmentes tápegységekhez, ugyanis kimondottan úgy fejlesztették ki őket, hogy a jellemzően szünetmentes tápegységeket használó eszközök áramellátását oldják meg akár áramszünet esetén is. Így tehát akár pár percre, akár több órára, akár esetleg kicsit hosszabb időre is lehetséges, hogy a nagyobb számítógépeink, biztonságtechnikai eszközeink ne essenek ki a szolgálatból. Fontos, hogy egy idő után a tápegység le fog kapcsolni, tehát érdemes minél hamarabb megtalálni a probléma forrását! Ez a változat tehát nem alkalmas az autó indításának elősegítésére, azaz nem indítóakkumulátor. Autóhoz tehát ne ezt a verziót válaszd!

  Ha tehát számítógéphez, riasztóhoz, tűzjelzőhöz keresel akkumulátort, akkor praktikus lehet a Long 6V 4Ah WP 4-6 Bal+ Szünetmentes akkumulátort választani.

 • Hosszúság 
  70 mm
  Szélesség 
  47 mm
  Magasság 
  101 mm
  Feszültség
  6 V
  Kapacitás
  4 Ah
  Kivezetők helye 
  1
  Termék kódja
  WP4-6
  Ár
  0-20,000 Ft
  Gyártó
  Jász Plasztik
  Típus
  Egyéb
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  AALon5946
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés