Kategóriák
Termék részletek


Jász Plasztik Kft. JP MOTO 12V 3Ah Jobb YTX4L-BS Motor akkumulátor

Raktárkészlet: VAN
Jász Plasztik 3Ah Y-YTX4L-BS akkumulátor
 • Jász Plasztik 3Ah Y-YTX4L-BS akkumulátor
4 699 Ft
Garancia:
0,5 év
Szállítási költség 
:
1 110 Ft
 • JP MOTO 12V 3Ah Jobb YTX4L-BS Motor akkumulátor

  A motor akkumulátorok felépítése és működése olyan, mint az autó akkumulátoroké, csak teljesítményben kevesebbet tudnak és méretben is kisebbek. Nem árulunk el nagy titkot, miszerint ez abból adódik, hogy a motorkerékpár fizikailag kisebb méretű, mint bármelyik gépjármű, így nagyobb méretű akkumulátor nem is férne el benne. Természetesen teljesítményben sincs akkora igénye egy motornak, mint egy autónak.

  A JP MOTO 12V 3Ah Jobb YTX4L-BS Motor akkumulátor is egy kis teljesítményű akkumulátor, hiszen csak 3Ah a kapacitása. Ez viszont nem jelenti azt, hogy kevesebb figyelmet kell fordítani rá. Az akkumulátor akkor lesz hosszabb életű, ha az előírásoknak megfelelően gondozzuk és karbantartjuk. Mivel a motor nincs egész évben használatban, különösen oda kell figyelnünk, arra is, hogy télre milyen állapotban rakjuk el, és az akkumulátora is megfelelően legyen tárolva.

  A JP MOTO 12V 3Ah Jobb YTX4L-BS Motor akkumulátor akkor ad megoldást a számodra, ha a paraméterek megegyeznek a régi akkumulátoroddal. Ha bizonytalan vagy, kérd szakmai segítségünket, ingyenes!

 • Hosszúság 
  114 mm
  Szélesség 
  70 mm
  Magasság 
  85 mm
  Feszültség
  12 V
  Kapacitás
  3 Ah
  Indítóáram
  40 A
  Doboz 
  YT4L-BS
  Kivezetők helye 
  0
  Termék kódja
  Y-YTX4L-BS
  Ár
  0-20,000 Ft
  Gyártó
  Jász Plasztik
  Típus
  Motor
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  AAJP_53840
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés